ScoutMan Go

Gruppbild

Gruppbild

Vi var på ”ScoutMan Go”- utfärd i Nummela 11-12.11.2016. Kisu tyckte om reflexspårningen och Apina om ScoutMan Go-utmaningen. Vi sökte olika figurer och tävlade mot ScoutMan-mästare i olika grenar. Leijona tyckte det var roligt att spela fotboll och Orava tyckte om att laga eld. Vi gjorde chockobananer och rostbröd på elden. Alla tyckte att pulkaåkning var superkiva!Barnen på rad

Barnen på rad

Me oltiin ”ScoutMan Go”-retkellä Nummelassa 11-12.11.2016. Kisu tykkäsi heijastinpolusta ja Apina ScoutMan Go-haasteesta. Me etsittiin piiloon menneittä otuksia ja haastettiin ScoutMan-mestarit eri laijeissa. Leijona piti futiksesta ja Orava tulenteosta. Me tehtiin paahtoleipää ja suklaabanaaneja tulella. Ja kaikkien mielestä pulkkamäessä oli superkivaa!


Breafing

Breafing

Strike a pose

Strike a pose

"Mölkky"

”Mölkky”

Jee, löytyi!

Jee, löytyi!

Tumtävling

Tumtävling

Rostat bröd över lägereld

Rostat bröd över lägereld

Bookmark the permalink.