Scoutveckan / partioviikko 19.4.2016

Popup-lya

Popup-lya

Pop-up lyan blev en fin start på scoutveckan. Barnen gillade vår naturstig och prövade på kastlinespelet. Det doftade härligt av nystekta plättar och hornmusikkåren spelade vårsånger. Ja, så blev det lite överraskningsprogram också med utdelning av förtjänstmedaljer.

Vi vill tacka alla deltagare för den trevliga och stämningsfulla stunden
tillsammans.
Hoppas att detta kan bli en ny tradition för scouterna.

Pop-up kolo oli hieno alku partioviikolle. Lapset pitivät luontopolusta ja heittoköysipelistä. Vastapaistetut ohukaiset tuoksuivat ihanasti ja torvisoittokunta soitti kevätlauluja. Jaa, sitten oli myös yllätysohjelma missä jaettiin ansiomitaleita.

Förtjästmedalj utdelning

Förtjänstmedalj utdelning

Haluamme kiittää kaikkia osanottajia mukavasta ja tunnelmallisesta illasta.
Toivottavasti tästä syntyy uusi perinne partiolaisille.

Bookmark the permalink.