Infobrev 4 / infokirje 4 2016

Hej alla scouter och föräldrar!

Här kommer information om resten av terminen och sommaren.

5.5 Kristi himmelsfärd (inget scoutmöte)

26.5 Vårterminens avslutning. Vi träffas på Taivallahden minigolf (Södra Hesperiagatan) kl. 18 och inleder med en kort vårfest. Efter det bjuder scoutkåren på något smått och gott, sedan spelar vi minigolf. Scouternas familjer är också välkomna med. Anmäl er senast den 28.5 till Juhani (geomalmi@gmail.com eller 040-5232605) och meddela hur många barn och vuxna som kommer.

17-19.6. “Jalanjälki”-vandring för äventyrsscouter och spejarscouter. Vi åker till Noux, där vi sover i vindskydd. Under dagen vandrar vi i Noux och gör olika spännande uppgifter. Om du blev nyfiken, anmäl ditt intresse till Tobbe (tobbe@tempelscouterna.net). Mer info kommer i maj. Bindande anmälning senast 26.5.

13-14.8 “Kutitus”- utfärd för vargungar. Vi åker till Noux, där vi övernattar i tält och har mycket roligt scoutprogram! Du får gärna redan nu anmäla ditt intresse att komma med till Helen (041-5403676 ellerluovaporkkana@gmail.com). Mer info kommer i maj. Bindande anmälning senast fredagen den 5.8.

 

Hei kaikki partiolaiset ja vanhemmat!

Tässä hieman tietoa loppukeväästä ja kesästä.

5.5 Helatorstai (ei partiokokousta)

26.5 Kevätkauden lopetus. Tapaamme Taivaanlahden minigolfilla (Eteläinen Hesperiankatu) klo 18.00 ja aloitamme lyhyellä kevätjuhlalla. Sen jälkeen lippukunta tarjoaa jotain pientä purtavaa ja sitten on aika pelata minigolfia. Partiolaisten perheet ovat myös tervetulleita mukaan! Ilmoittautukaa viimeistään 28.5 Juhanille (geomalmi@gmail.com tai 040-5232605) ja kertokaa montako aikuista ja lasta on tulossa.

17-19.6. “Jalanjälki”- vaellus seikkailijoille ja tarpojille. Lähdemme Nuuksion ja siellä nukumme laavussa. Päivän aikana vaellamme ympäri Nuuksiota ja teemme erinlaisia jännittäviä tehtäviä. Jos tulit uteliaaksi, ilmoita kiinnostuksesi Tobbelle (tobbe@tempelscouterna.net). Lisää tietoa tulee toukokuussa. Sitoava ilmoittautuminen viimeistään 26.5.

 

13-14.8 “Kutitus”- retki sudenpennuille. Lähdemme Nuuksioon, yövymme teltassa ja meillä on paljon hauskaa partioohjelmaa! Voit jo nyt ilmoittaa kiinnostuksesi Helenille (041-5403676 tailuovaporkkana@gmail.com). Lisää tietoa tulee toukokuussa. Sitoava ilmoittautuminen viimeistään perjantaina 5.8.

Bookmark the permalink.